HENKILÖKUNTA

Jukka Malila

Toimitusjohtaja YTM Jukka Malila on työskennellyt Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto (KVKL) ry:n toimitusjohtajana vuodesta 2008 lähtien. 

Aiemmin Malila on toiminut toimitusjohtajana Suomen Kiinteistönvälittäjäliitossa, Suomen Autourheilijoiden liitossa ja autourheilun valtakunnallisessa markkinointiyhtiössä, AKK Sports Oy:ssä. 1990-luvulla Malila toimi myös Teollisuuden Voima Oy:n viestintätoimiston päällikkönä sekä 2000-luvun taitteen molemmin puolin kunnanjohtajana.

Malilan 2000 -luvun tärkeimmät luottamustehtävät löytyvät Euroopan kiinteistövälitysalan järjestön (EPAG/myöhemmin CEPI), Pohjoismaiden kiinteistönvälittäjien järjestön (NEU) ja Pohjois-Amerikan Kiinteistönvälittäjien järjestön (NAR) johtotehtävistä.

Yhteystiedot:

jukka.malilvkl.fi
puh: +358-50-5112100
Twitter: @JukkaMalila

Niina Majamaa

Johdon assistentti, Niina Majamaa vastaa järjestön asiakaspalvelusta, LKV-valmennuksien järjestelyistä, tapahtumien, markkinoinnin sekä viestinnän suunnittelusta ja koordinoimisesta.

Aiemmin Majamaa on työskennellyt mm. Suomen Liikunnassa ja Urheilussa, Suomen Tanssiurheiluliitossa ja Fysiosporttis Oy:ssa.

Yhteystiedot:
niina.majamavkl.fi
puh: 050 5023 886

Heli Järvi

Lakimies, varatuomari, LKV Heli Järven tehtäviin kuuluu yhdistyksen edunvalvontatyö (asioiden suunnittelu, valmistelu ja koordinointitehtävät). Järvi toimii KVKL:n laki- ja lausuntovaliokunnan esittelijänä ja sihteerinä. 

Järvi on työskennellyt aiemmin mm. Suomen Vuokranantajat ry:ssä ja Satakunnan käräjäoikeudessa.

heli.jarvvkl.fi
(ei lakineuvontaa) 

 

Nina Tulonen

Toimii viestintäharjoittelijana kolmen kuukauden ajan KVKL:ssä. Harjoittelu on osa liiketalouden koulutusohjelmaa Haaga-Helia Ammattikorkeakoulussa, josta hän valmistuu mainonnan ja yritysviestinnän tradenomiksi joulukuussa 2017. Nina Tulosen tehtävänä on harjoittelun aikana auttaa muuta henkilöstöä viestinnän suunnittelussa ja koordinoinnissa, tapahtumien järjestämisessä sekä muissa yleishallinnon tehtävissä.

Yhteystiedot:
nina.tulonevkl.fi

Tiina Frosterus

Johdon assistentti, tradenomi Tiina Frosterus vastaa järjestön asiakaspalvelusta, LKV-valmennuksien järjestelyistä, tapahtumien, markkinoinnin sekä viestinnän suunnittelusta ja koordinoimisesta.

(Äitiyslomalla 1.10.2016 alkaen).